Local Admin Password on VVX450 UC 5.8.0.12848

SOLVED
Occasional Contributor

Local Admin Password on VVX450 UC 5.8.0.12848

We recently got in a few of the new VVX450s and when working through the config for UC 5.8.0.12848, I've run across an issue where the admin password is not being changed by my config file.  That section of the config is below:

 

  <device>
    <device.prov device.prov.serverName="redacted" />
    <device.auth device.auth.localAdminPassword="redacted" />
    <device.auth.localAdminPassword device.auth.localAdminPassword.set="1" />
  </device>

 

The phone is getting the "device.prov.serverName" and "device.auth.localAdminPassword.set" values because I can see them when I export the config out of the phone:

 

        call.shared.exposeAutoHolds="1"
        call.shared.oneTouchResume="1"
        call.shared.reject="1"
        device.auth.localAdminPassword.set="1"
        device.prov.serverName="redacted"
        device.wifi.enabled="0"

This config has worked previously on older firmware on other VVX models, and it looks like the parameters are still the same according to the Admin Guide:

 

https://documents.polycom.com/bundle/ucs-ag-5-8/page/r_ucs_ag_administrator_and_user_password_parame...

 

Any help would be appreciated!

 

Thanks,

John

Message 1 of 3
2 REPLIES
Highlighted
Occasional Contributor

Re: Local Admin Password on VVX450 UC 5.8.0.12848

I was able to resolve this by putting the "device.auth.localAdminPassword.set" parameter before the password parameter in the config file.

Message 2 of 3
Polycom Employee & Community Manager

Re: Local Admin Password on VVX450 UC 5.8.0.12848

Hello @jothdu,

welcome to the Polycom Community.


Just to close the loop on this:

 

Oct 7, 2011 Question: What is the Standard Username and Password for a Polycom Phone?

Resolution: Please check => here <=

 

The above details the correct settings.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 3 of 3