Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Logs on provisioning server (HTTPS)

Advisor

Logs on provisioning server (HTTPS)

Hi, 

 

I am using SPIP_601 with firmware 2.2.2. Phone is provisioned via remote server using HTTPS protocol.

 

In file MAC.cfg i am righting LOG_FILE_DIRECTORY="/logs"(before i created a folder "logs" in provisioning directory), but the phone is not giving me logs to this directory, and its not giving me logs at all.

 

Thanks.

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Polycom Employee & Community Manager

Re: Logs on provisioning server (HTTPS)

Hello Nikita,

 

could you ensure that you follow up your previous question if they fixed you issue to mark as a solution so other users can profit from this ?

 

Did you check if you are actually allowing on that HTTP Server for the phone to "PUT" a file on that directory ?

 

Did you do a wireshark trace to check if the Phone is trying to send the file?

 

Regards

 

Steffen Baier




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 2