Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Mute LED'S are lighting red permanently on PolyTrio-8300 and PolyTrio-8800

Highlighted
Occasional Contributor

Mute LED'S are lighting red permanently on PolyTrio-8300 and PolyTrio-8800

I have a big problem with the mute LED's on PolyTrio 8300 and 8800.

 

If I'm using the mute function, something goes wrong with the LED's. The LED's are still lighting, If I'm unmuting the call. The call is unmuted, but the LEDs remain lit. This confuses the customer and they cannot visually distinguish whether the function is activated or not. I hang up the call, but the LEDs light up permanently. I have set the parameter feature.persistentMute.enabled="1" and that also didn't solve my problem.

 

Technical Details to PolyTrio 8300:

 

UC-Softwareversion

5.9.2.7724

MAC-Adress64:16:7F:4D:DA:8A
TelefonmodellTrio 8300
Call Platform

openSIP

PBX

UNIVERGE NEC 3C

 

I thank you in advance for your support.

 

With kind regards,

Ing. Burak AKTI

Message 1 of 7
6 REPLIES 6
Highlighted
Occasional Contributor

Re: Mute LED'S are lighting red permanently on PolyTrio-8300 and PolyTrio-8800

I have to correct something:

 

The parameter is set to feature.persistentMute.enabled="0"

 

With kind regards,

Ing. Burak AKTI

Message 2 of 7
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Mute LED'S are lighting red permanently on PolyTrio-8300 and PolyTrio-8800

Hello @Ing. Burak AKTI ,

 

Welcome back to the Poly Community.

You already asked a similar/same question >here< but only today provided some of the minimal required information.

 

Have you now solved your problem?


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 3 of 7
Highlighted
Occasional Contributor

Re: Mute LED'S are lighting red permanently on PolyTrio-8300 and PolyTrio-8800

Hello Steffen,

 

Unfortunately I wasn't able to solve the problem. 

 

With kind regards,

Ing. Burak AKTI

Message 4 of 7
Highlighted
Occasional Contributor

Re: Mute LED'S are lighting red permanently on PolyTrio-8300 and PolyTrio-8800

Hello Steffen,

I have created some log file for you. I have activated the syslog and logged what happens, If I press the mute key during the call.

 

With kind regards,

Ing. Burak AKTI

Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Mute LED'S are lighting red permanently on PolyTrio-8300 and PolyTrio-8800

Hello @Ing. Burak AKTI ,

 

I am unable to provide free support via the Poly community. Please raise this via the official channels.


In order to raise a support ticket, you need to work with your Poly reseller as they may need to do this for you.

End Customers are usually unable to open a ticket directly with Poly support. Available End User Poly services offerings are detailed here

 

Our records show this to be sold via INGRAM MICRO PAN EUROPE GMBH back in 19/11/2019

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 6 of 7
Highlighted
Occasional Contributor

Re: Mute LED'S are lighting red permanently on PolyTrio-8300 and PolyTrio-8800

Hello Steffen,

 

I will update this request as soon as possible, when I get a response from the distributor.

 

With kind regards,

Ing. Burak AKTI

Message 7 of 7