Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

My info portal issue on IP450 and IP650

SOLVED
Knuckles
Advisor

My info portal issue on IP450 and IP650

Hi everyone

I configured "myinfoportal" on IP 450, 650 and VVX 500/1500. It's working fine on VVX's but on IP 450/650,when I press "continue" to access "My info portal", it's happen nothing ...

Is there any misconfiguration or my info portal isn't compatible with soundpoint IP series ?

 

 

Message 1 of 2
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: My info portal issue on IP450 and IP650

Hello Knuckles,

 

only the Mircobrowser of the VVX1500, VVX500 and all future VVX models is capable to support the Info Portal.

 

Best Regards

 

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

View solution in original post

Message 2 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: My info portal issue on IP450 and IP650

Hello Knuckles,

 

only the Mircobrowser of the VVX1500, VVX500 and all future VVX models is capable to support the Info Portal.

 

Best Regards

 

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

View solution in original post

Message 2 of 2