Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

No sound on Handset on Polycom VVX 400

Mocha Java
Occasional Visitor

No sound on Handset on Polycom VVX 400

Just received Polycom VVX 400. I have it connected but with the handset set I cannot hear a caller on the end. The volume is set a max voulme level. When I switch to speaker setting, then I can hear the other caller.

 

When I pickup the handset to make a call, no ring tone or sound. If I make a call on speaker setting, I hear ring tone and sound

 

What is the issue?

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: No sound on Handset on Polycom VVX 400

Hello Mocha Java,

welcome to the Polycom Community.

Are you sure you plugged it into the right port?

 

Are the RJ11 plugs all the way into the socket?

 

If yes and this is a brand new unit please work with whoever sold it and issue an RMA.

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2