Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Outgoing ring not working on IP450

Occasional Visitor

Outgoing ring not working on IP450

I have multiple IP450 units.  When making outgoing calls it does not ring.  It does connect if the other line picks up.  Just no outgoing ring.

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Polycom Employee & Community Manager

Re: Outgoing ring not working on IP450

Hello jmartinez,

welcome to the Polycom Community.

 

Its usually a good starting point to provide the currently used software version and maybe also the call platform.

 

Have you tried a call between two of the phones internally?

 

Is this something new or that has just started?

The community's VoIP => FAQ <= contains this post here:

 

Jan 19, 2012 Question: How to troubleshoot Polycom VoIP related Issues?

Resolution: Please check => here <=


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 2