Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Polycom 6000 red light blinks every 10 seconds

Highlighted
Occasional Visitor

Polycom 6000 red light blinks every 10 seconds

I imagine this is a power issue but i cannot find what to set my PoE switch too.

It will power on but only the red lights will flash every 10 seconds. 

I have a TP-Link TL-SG2424P

Message 1 of 4
3 REPLIES 3
Highlighted
Advisor

Re: Polycom 6000 red light blinks every 10 seconds

Do you have issues just with the blinking of the light? Isn't it working fine?
Folkerson Communications, Ltd
Message 2 of 4
Highlighted
Occasional Visitor

Re: Polycom 6000 red light blinks every 10 seconds

Seems it was a power issue.. I got a power brick and its fine..
Is the 6000 not standard POE? Seems like its passive.

Message 3 of 4
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Polycom 6000 red light blinks every 10 seconds

Hello Maestro72x,

welcome to the Polycom Community.

The SSIP6000 utilizes the IEEE 802.3af Power over Ethernet standard. Maybe it was an issue on your switch end?

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 4 of 4