Polycom IP6000 mute lights not working

Highlighted
Occasional Advisor

Re: Polycom IP6000 mute lights not working

Thanks for your help It looks like the issue is caused if a config file the phone is using is set up for the firmware prior to 3.3.0. The CFC Utility( Configuration File Conversion Utility) should be able to update the file to the newer format. Below is a link   

CFC Utility Download

Message 11 of 12
Polycom Employee & Community Manager

Re: Polycom IP6000 mute lights not working

Hello @dspangler,

 

thanks for updating this post with some details what caused your problem. This is why it is of utter importance to provide as much details as possible. Attaching some logs and/or the configuration used or a backup of it can help.


Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 12 of 12