Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Polycom IP7000 stuck at boot

Occasional Visitor

Polycom IP7000 stuck at boot

Hello,

my Polycom IP7000 is stuck at booting up. It constantly shows the Polycom logo with red LED's. I tried to reset it with 1357 but  nothing happens. The loudspeaker does some sort of static sound too. The unit stays with the boot logo for hours and nothing is changing. 

Is there anything i can do?

The MAC-adress/SN Number is 00:04:F2:EB:64:FA

Thank you for your help!

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Polycom IP7000 stuck at boot

Hello @ChristianDobrinoff,

welcome to the Polycom Community.

We had a few other reports like this and the unit is dead. Sometimes they recover for a while but it will then stop working again.

 

The unit was sold via Genesys Telecommunications Laboratories, Inc. via INTERACTIVE INTELLIGENCE WAREHOUSE back in 30/03/2011.

 

Its well out of warranty therefore.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2