Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Polycom Trio 8800 line unregistered problem

Occasional Visitor

Polycom Trio 8800 line unregistered problem

Hello,

We bought a Trio 8800 and we are using the phone with sip server and we using the software 5.7.1.4133. The phon when started gets ip from dhcp, registering to sip server and everything seems fine. But after 20 minutes its saying line unregistered. After a lot of searching i found out that in the line information after the sip server its counting down all the time from 1200, and when its reaching 0 its trying to re register itself, what is not working becouse of some reason. After some time (about 1 minute) its registering itself again, and the countdown starting again. I made some searching in the trio-s settings, and in the settings -> sip -> server 1 there is a expires and a subscription expires menupoint. when i change these to 10 or 300 the countdown is changing to 10 minutes or 300 minutes, its ok. But if i changing this to 10000 the countdown is starting from 1200. The field is saying that his settings range is from 10 to 2147483647 but if im setting this, the countdown is starting from 1200. Is there anybody who faced with this problem before?

Please help me!

Thank you!

 

Message 1 of 3
2 REPLIES 2
Polycom Employee & Community Manager

Re: Polycom Trio 8800 line unregistered problem

Hello @Feri,

welcome to the Polycom Community.

The community's VoIP FAQ contains this post here:

Jan 19, 2012 Question: How to troubleshoot Polycom VoIP related Issues?

Resolution: Please check => here <=


I suggest you have a look at the above FAQ and then provide the community with some logs.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 3
Occasional Contributor

Re: Polycom Trio 8800 line unregistered problem

When I upgraded our in house Trio8800 unit to software v5.7.1.4133 we had the same issue.  I have since downgraded to v5.5.4.2255 and registration is now stable again.

Message 3 of 3