Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Polycom VVX300

Highlighted
Occasional Visitor

Polycom VVX300

Hello!

 

We have a VOIP system using Polycom VVX300.  Yesterday we experienced a power outage, and this morning one of the phones had not booted up correctly (all others were up without problems).  All the lights (including the display) are flashing in sync.  Buttons are unresponsive and there is no dial tone.  The (flashing) display is blank--no error messages or other text.

 

We've tried switching cords, unplugging the phone completely and plugging back in, unplugging the phone and letting it sit for 30 minutes and replugging....  We're not sure what else to do to fix this.

 

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Polycom VVX300

Hello psbcg,

welcome to the Polycom Community.

This sounds like the unit is defective. Please contact your Polycom reseller.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2