Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Polycom not sending Authorization header

Highlighted
Advisor

Polycom not sending Authorization header

Hi,

 

Plycom 430 firmware 3.2.7.= not sending Authorization header in REGISTER packet. Instead sending:

 

WWW-Authenticate:

 

Please advise

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Polycom Employee & Community Manager

Re: Polycom not sending Authorization header

Hello Nikita,

 

the answer is still pretty much the same as I already provided in your post => here <=

 

If you believe the phone is not behaving SIP RFC conform then I suggest you work with your Polycom Reseller and / or Polycom support.

 

Best Regards

 

Steffen Baier




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 2