Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Polycom soundstation IP7000 boot, displays white, blank screen

Klyetech
Occasional Visitor

Polycom soundstation IP7000 boot, displays white, blank screen

I just got  Poly com sound-station IP7000 and trying to set it up, after connecting the LAN cable to the 48v POE,the Polycom soundstation IP7000 boot, displays white, blank screen can someone help in fixing this

Message 1 of 4
3 REPLIES 3
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: Polycom soundstation IP7000 boot, displays white, blank screen

Hello @Klyetech ,

 

Welcome to the Poly Community.


Not knowing the history of the device aka age we must assume the unit is broken.

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 4
Klyetech
Occasional Visitor

Re: Polycom soundstation IP7000 boot, displays white, blank screen

I can login to the device using the IP it provided on my network, but the screen displays white, blank screen. Is there anything i can do to fix this

 

Phone Information
Phone ModelSoundStation IP 7000
Part Number3111-40000-001 Rev:P
MAC Address00:04:F2:F9:94:32
  
UC Software Version4.0.15.1009
BootROM Software Version5.0.11.0282
Message 3 of 4
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: Polycom soundstation IP7000 boot, displays white, blank screen

Hello @Klyetech ,

 

As this is the official Poly community hosted by Poly we can only advise you to RMA the unit. We cannot provide repair instructions.

 

Best Regards

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 4 of 4