Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Re: Update Visual+ from Web Interface

MrEdgarWendo
Occasional Visitor

Re: Update Visual+ from Web Interface

My visual+ is paired to the Trio 8800, but not connected. 
I am unable to update the firmware of the visual+.

On the trio, the Visual+ is under the paired devices, on the screen, the visual+ still shows Unpaired.

What could be the issue?

I am unable to use the equipment

1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: Update Visual+ from Web Interface

Hello @MrEdgarWendo ,

 

Welcome to the Poly Community. You replied to a different topic and therefore your post has been moved.

Both the communities Must Read First and the FAQ reference the basic minimum information a new or follow-up post should contain.


Please provide the volunteers here with sufficient information to try and help you.

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2