Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

SoundStation IP 6000 blocks and screen goes to white

SOLVED
aymen.badri
Visitor

SoundStation IP 6000 blocks and screen goes to white

Hi,
I'm hoping that anyone could help me with my problem ,

I have a POLYCOM SoundStation IP 6000 that boots to white screen after displaying the Polycom startup screen
the phone blocks and I could not make it to factory default

Any kind of help is appreciated
Thank you

Message 1 of 3
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
aymen.badri
Visitor

Re: SoundStation IP 6000 blocks and screen goes to white

Hi Steffen ,

thank you for your reply ,

 

I just solved it ! it was a firmware problem I pressed the three black buttons under the screen so it gets me to setup menu which where I formatted the devise and upgareded it !

 

I'm very thankful for your support 

Best regards,

View solution in original post

Message 3 of 3
2 REPLIES 2
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: SoundStation IP 6000 blocks and screen goes to white

Hello aymen.badri,

welcome to the Polycom Community.

Providing some basic background information is always useful.

 

  • Is this a brand new unit or a used unit?

  • Has it ever worked and only just now stopped working?

  • How is it powered up ? PoE Switch or the orignal Polycom cable?

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 3
aymen.badri
Visitor

Re: SoundStation IP 6000 blocks and screen goes to white

Hi Steffen ,

thank you for your reply ,

 

I just solved it ! it was a firmware problem I pressed the three black buttons under the screen so it gets me to setup menu which where I formatted the devise and upgareded it !

 

I'm very thankful for your support 

Best regards,

View solution in original post

Message 3 of 3