Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Soundpoint 550 doesn't have a ring when making outbound calls

Highlighted
Occasional Visitor

Soundpoint 550 doesn't have a ring when making outbound calls

I have the Polycom Soundpoint 550.  When I am making phone calls to clients there is no rigning after I dial.  There is just sound and then suddenly the person is on the end of the other line talking.  How do I get the ringing after dialing turned back on?

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Soundpoint 550 doesn't have a ring when making outbound calls

Hello bassman97504,

welcome to the Polycom Community.

It is always useful to include the currently used software version as issues experienced may already be addressed in a newer release.

This also allows yourself and others to check against current software release notes.

Therefore the Polycom VoIP FAQ contains this post here:

Question: How can I find out my SIP UC Software Version or the BootROM Version of my Phone?
Resolution: Please check here

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2