Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Soundstation IP 6000 Screen Powers on, screen blank

Occasional Visitor

Soundstation IP 6000 Screen Powers on, screen blank

I searched the KB and could not find anyting on this. We just purchased a Soundstation IP 6000 and the screen is blank. It is POE, and it is powering on, and the phone dials in and out. I know that the screen worked when I set it up, but now it is blank. MAC is 0004F2F93368. Please advise on how I can get the screen to show again. I already forced a factory reset.

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Polycom Employee & Community Manager

Re: Soundstation IP 6000 Screen Powers on, screen blank

Hello cbroadway311,

welcome to the Polycom Community.

The unit was purchased from the WESTCON GROUP EUROPEAN OPERATIONS LTD back in 30/12/2015 so please work with them on RMA options.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 2