Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

TRIO 8800 Audio problem

Wolverine
Occasional Visitor

TRIO 8800 Audio problem

Dear all,

 

I have recently bought two TRIO 8800 units. Since TEAMS is only supported as Audio only I have decided to use them as such via USB connection. This worked seamless for some days but as of today I have audio problems. During calls or playing music the audio breaks up every second. This is also the case when connected via Bluetooth. So the sound goes on and off...

 

I have installed the latest software: 

Current software version :
7.2.0.12362

And also tried older versions. Can anyone solve this issue or tell me if they are experiencing the same issue?

 

Regards, Remco

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: TRIO 8800 Audio problem

Hello @Wolverine ,

 

Welcome to the Poly Community.

 

This would need to come into our support organization.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

 

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2