Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Trio 8500 Daisy Chain

Highlighted
Occasional Visitor

Trio 8500 Daisy Chain

Hi all,

Currently i trying to Daisy chain 3 trio 8500. 1 hub and 2 device.

Able to pair successfully but after pairing . when the Hub adjust the volume, the 2 device trio is able to adjust the volume according. But when i go the the device trio to adjust the volume, i cant adjust the volume from the '+" and "-" on the device trio. Any setting i miss out ?  

5 REPLIES 5
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Trio 8500 Daisy Chain

Hello @RobinGoh ,

 

Welcome to the Poly Community.

A good starting point to share with all of us would be the currently used software of the devices.

 

That way yourself and us could check the release notes for similar mentioned issues.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 6
Highlighted
Occasional Visitor

Re: Trio 8500 Daisy Chain

Bumping this thread because we're having the same issue on multiple pairs of Trio 8500s. We're on the latest firmware revision and this issue is not reflected in the release notes in pairing or in known issues. They're running in SfB mode and also paired with a Visual+. The mute soft-button works fine across both devices, but the volume +/- only works on the Hub device, not the Device device.

Message 3 of 6
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Trio 8500 Daisy Chain

Hello @ims-boston ,

 

Welcome to the Poly Community.

 

A good starting point would be to answer the question we have already asked the original poster.

 

It would also be of interest what service you are using this with. i.e. Skype or openSIP?

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 4 of 6
Highlighted
Occasional Visitor

Re: Trio 8500 Daisy Chain

As mentioned in the post, we are using Skype for Business (SfB) on these devices.

Message 5 of 6
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Trio 8500 Daisy Chain


@SteffenBaierUK wrote:

 

A good starting point would be to answer the question we have already asked the original poster.

 


 

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 6 of 6