Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Trio 8800 not mapping drive when connecting via USB

Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Trio 8800 not mapping drive when connecting via USB

Hello

To my knowledge the user has not opened a ticket.

Replied via a mobile device
----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 11 of 13
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Trio 8800 not mapping drive when connecting via USB

Hello all,

 

we are tracking this internally via 1-12347540071 / EN-138619 or 1-12468386901 / EN-141027 and there is a Microsoft ticket 119112521002135 being worked.

 

A colleague managed to track this down to:

 

  • KB4486153 in Windows version 1709 (16299.1565) & 1809 (17763.864)

  • KB4533002 in Windows version 1903 (18362.535)

Once you remove them via “View update history” > “Uninstall updates” you can go to “Device Manager” and “Uninstall and Delete” the Trio from being a mass storage device (Which it is not anyway).

 

I suggest anyone with this issue work with Microsoft and reference 119112521002135 as nothing has changed from the Trio perspective.

 

Best Regards

 

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 12 of 13
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Trio 8800 not mapping drive when connecting via USB

Hello all,

 

this was fixed in the latest 5.9.3 release for Trio here:

 

  • EN-138619 5.9.0AA Some Poly Trio systems can't share content via USB after a recent Windows update

Best Regards

 

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 13 of 13