Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Trio Log Errors

SOLVED
Highlighted
Occasional Visitor

Trio Log Errors

Hi,

I really need some help understanding the logs on my Trio. I have a lot of errors, but im not sure if its critical or related to my setup problem.

 

  • Polycom Trio-8800
  • UC: 5.9.2.7727
  • Working SIP-line
  • Trying to configure Exchange Integration.

 

I am seeing alot of:

0402055913|cfg |4|00|Web|[cfgSaProcessRequestC] Website_dictionary_language_nb-nb.xml Language file doesn't exist in cache
0402055913|cfg |4|00|Web|[cfgSaProcessRequestC] Website_dictionary_language_nb-nb.xml Language file doesn't exist in phone flash

0402054613|copy |4|00|Configuration of URL failed
0402054613|copy |5|00|At sendStatusToUptimeAnalytics -> Error getting config from url '(null)'
0402054614|mr |4|00|MrProxyFileHandler::HandlePut: Error tranferring res 1 8 file /enc.64167f47853c-5.9.2.7727-core.tUtilWDog.6.1584880932.gz.tar.gz
0402054615|copy |4|00|Configuration of URL failed
0402054615|copy |5|00|At sendStatusToUptimeAnalytics -> Error getting config from url '(null)'
0402054616|mr |4|00|MrProxyFileHandler::HandlePut: Error tranferring res 1 8 file /enc.64167f47853c-5.9.2.7553-core.orion-connector.11.1582082606.gz.tar.gz
0402054616|copy |4|00|Configuration of URL failed


App Log is attached.

Message 1 of 4
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Occasional Visitor

Re: Trio Log Errors

EDIT: Got the Exchange Integration working by adding 

feature.exchange.allowBasicAuth="1"
to the config.


But are still flooded by the same errors in the log.. 
Is there anything to do make these warnings stop?

This is a SIP only setup.
SIP calls going towards a third-party PexIP provider. 

The SIP-line works. But we are not getting any connection to the Exchange Server EWS to pull Calendar-information.

The errors i am seing in my logs about missing files.. Is there anyway to fix these errors?

View solution in original post

Message 3 of 4
3 REPLIES 3
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Trio Log Errors

Hello @Erjoha ,

 

Welcome to the Poly Community.

 

Is this for SIP only or Hybrid aka Skype for Business and SIP?

 

Our Skype for Business FAQ contains some troubleshooting for Exchange issues. Is this on Prem or in the Cloud?

 

Jan 17, 2017 Question: How can I troubleshoot simple Skype for Business, Office365 or Teams issues?

Resolution: Have a look => here <=

 

I suggest you also add a backup of the device:

 

- Utilities > Phone Backup & Restore > Phone Backup > Phone Backup

 

The quickest way to get support is to raise a support ticket.


In order to raise a support ticket, you need to work with your Poly reseller as they may need to do this for you.

End Customers are usually unable to open a ticket directly with Poly support. Available End User Poly services offerings are detailed here

 

Our records show this was sold as a Skype for Business Kit back in 14/10/2019 via INGRAM MICRO BRASIL LTDA and INGRAM MICRO BRASIL LTDA and seems to be installed in Brazil.

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 4
Highlighted
Occasional Visitor

Re: Trio Log Errors

EDIT: Got the Exchange Integration working by adding 

feature.exchange.allowBasicAuth="1"
to the config.


But are still flooded by the same errors in the log.. 
Is there anything to do make these warnings stop?

This is a SIP only setup.
SIP calls going towards a third-party PexIP provider. 

The SIP-line works. But we are not getting any connection to the Exchange Server EWS to pull Calendar-information.

The errors i am seing in my logs about missing files.. Is there anyway to fix these errors?

View solution in original post

Message 3 of 4
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Trio Log Errors

Hello @Erjoha ,

 

what changes did you make in order to get exchange working? Can you answer the question we have asked?

 

Usually, the logs are not meant for end customer consumption so unless there is anything wrong with the setup you should simply ignore them.

 

From our FAQ:

 

Feb 16, 2016 Question:What is / are the core.tgz file on a provisioning server?

Resolution: A core dump is uploaded by the phone if a phone crashed for some reason. Please provide these to Polycom support for further analysis.

 

We already outlined who your Tier 1 support would be in case you are interested in what caused the Visual+ to create these.

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 4 of 4