Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

UCS 5.3 PC Audio Issues

Highlighted
Occasional Visitor

UCS 5.3 PC Audio Issues

Hi,

 

I have loaded UCS 5.3 and BToE 3.0 on to 5 PC's (Windows 8.1) with 5 Phones (VVX 410's and VVX600's).

 

4 out of the 5 computers experience extreme audio lag, where the audio cuts in and out when using PC audio making it an unusable feature. We have tested using different audio players as well as things liek youtube or spotify but the issue remains.

 

When this sort of problem usually occurs its a DPC latency issue, but I have been unable to find anything thats pushing up DPC latency and other USB or analog audio devices work properly.

 

There is nothing special or different about the PC that works, it just for some reason doesnt have the lag, its even the slowest of all the computers. Strangely if I load up something that pushes the CPU, the lag becomes less. I have turned off all power saving features in the BIOS and windows in case the CPU was being throttled but it made no difference.

 

Does anyone have any ideas as currently I am thinking this might be a bug with how the BToE driver handles audio.

 

Thanks in advance

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Polycom Employee & Community Manager

Re: UCS 5.3 PC Audio Issues

Hello Todd,

welcome to the Polycom Community.

Please work this via your Polycom reseller so they open a case with Polycom support for you.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2