VVX Log file questions

Highlighted
Occasional Visitor

VVX Log file questions

VVX 501, running:

UC Software Version 5.5.2.8571 Updater Version 5.7.2.21547

 

Environment: BroadWorks R22

 

In many of our phones' app logs, I see the following lines repeated over and over. None of them appear to be associated with problems as such, but I'm unclear what they could mean.

 

This first seems to maybe be associated with beginning a new call - it pops into the log when a new call is started either by lifting the handset, pressing the speaker button, or pressing the New Call button:

1205135143|app1 |5|00|AppPhoneC::OnEvCallNewLampState  SoMediaSessLampState = 4

The other two, I have no idea. They seem to be low-level errors of some sort, but I haven't experienced any problems directly correlated with either.

1205135137|app1 |4|00|Event: Unrecognizable key - appKeyFunc = 329, scan code 0
1205142430|net  |4|00|rtosNetwork net01: netwSend() - sendto() call failed. fd 193 errno=22

I've attached the full app.log file.

I appreciate any help folks here can provide.

Message 1 of 2
1 REPLY
Polycom Employee & Community Manager

Re: VVX Log file questions

Hello @KevinS_UVA,

 

welcome to the Polycom Community.

 

We, Polycom, do not share log explanations with end Customers.

 

You can await other community members to comment on these but if this is in any way service affecting please open a ticket.

In order to raise a support ticket you need to work with your Polycom reseller as they need to do this for you.

End Customers are unable to open a ticket directly with Polycom support.

If this is some sort of an Internet discounter providing your MAC address or your Polycom devices serial will enable us to look up who would be able to support you. This may not be who you purchased the Polycom device from.

If the unit is no longer within warranty please be prepared to Pay Per Incident / PPI. This is all outlined in detail here

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 2