Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

VVX Sign In information stuck after factory reset

Highlighted
Occasional Contributor

VVX Sign In information stuck after factory reset

So we have been having a few issues after a clean up of our FTP servers and the recent 5.5 upgrade... I was just wondering if anyone has seen these issues or has seen a fix. 

 

Issue 1

When a person leaves the company and we try to give them a VVX that was used by someone previously we cannot seem to remove the old login. We will sign in the new user but if the phone reboots or signs out it will try to sign back in as the user that was previously signed in. We have done a factory reset from the GUI, factory reset from the phone, and manually wiped the information from the phone and GUI but the information keeps repopulating. Also if we remove a custom background photo on the phone and reboot the old photo comes back

 

Issue 2 

After our upgrade we have seen phones that disconnect from bluetooth. The bluetooth connection at night unpairs and in the morning it has to be paired again with the device

 

issue 3 our devices randomly will just reboot without the POE being turned off. 

 

 

We have been trying to resolve these issues for weeks and it seems no one has a fix. Has anyone else seen this? These are all VVX600s

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Polycom Employee & Community Manager

Re: VVX Sign In information stuck after factory reset

Hello mekadaniels,

welcome back to the Polycom Community.

 

  1. You still have an unanswered post => here <= and yet again posted a new post without providing the minimum information.

    Not knowing anything about your setup I can only assume that you have a DHCP provided Option which provides the phone with a provisioning server. On this server the phone will upload a <mac>-phone.cfg and an <mac>-web.cfg which contains the "old" Information.

    Factory resetting the phone will only allow it automatically again to connect to this server and download and apply the previous configuration.

    Again not knowing what your setup is so this is all guesswork but the way around it is to simply delete the old files.

  2. We need logs and need to know what software Version. I suggest you open a ticket if you are using a Polycom tested Headset. Please consult the FAQ for the headset post.

  3. Again not knowing how your setup is arranged I suggest you open a ticket.

In order to raise a support ticket you need to work with your Polycom reseller as they need to do this for you.

If this is some sort of an Internet discounter please post either your phone's MAC address or your Polycom devices serial so I can look up who would be able to support you.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 2