Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

VVX410 not showing park and blf VVX401 show them

SOLVED
SageMajor
Occasional Contributor

VVX410 not showing park and blf VVX401 show them

Hi

I do not normally use the VVX4xx phones, so I have a limited understanding of why I can't get BLF and Park to show up on the 410.  They show up on the 401 as expected.

 

 

 

I am running 5.7.4.19

 

 

 

<!--  Application SIP Elbe3 5.5.3.2169 04-Sep-17 15:07  -->
<!--  Created 01-02-2021 20:30  -->
<PHONE_CONFIG>
<OVERRIDES attendant.behaviors.display.remoteCallerID.normal="0" call.directedCallPickupMethod="native" call.directedCallPickupString="*12" call.parkedCallRetrieveMethod="legacy" call.parkedCallRetrieveString="*99" device.auth.localAdminPassword="111111" device.auth.localAdminPassword.set="1" device.dns.altSrvAddress="8.8.4.4" device.dns.altSrvAddress.set="1" device.dns.serverAddress="8.8.8.8" device.dns.serverAddress.set="1" device.prov.serverName="69.28.108.9" device.prov.serverType="TFTP" device.prov.serverType.set="1" dialplan.digitmap="[2-9]11|0T|011xxx.T|[0-1][2-9]xxxxxxxxx|[2-9]xxxxxxxxx|*xxxx|[2-9]xxxT|**x.T|+x.T|*xx" dialplan.digitmap.timeOut="3|3|3|3|3|3|3|3" dialplan.impossibleMatchHandling="2" feature.intercom.enable="1" msg.bypassInstantMessage="1" ptt.address="224.168.168.168" ptt.callWaiting.enable="1" ptt.compatibilityMode="1" ptt.pageMode.codec="G.711Mu" ptt.pageMode.enable="1" ptt.port="34560" qos.ip.callControl.dscp="EF" qos.ip.rtp.dscp="EF" softkey.feature.buddies="0" softkey.feature.directories="0" softkey.feature.forward="0" softkey.feature.mystatus="0" softkey.feature.newcall="0" softkey.feature.redial="1" tcpIpApp.sntp.address="69.28.108.6" tcpIpApp.sntp.gmtOffset="-28800" voIpProt.SIP.intercom.alertInfo="alert-autoanswer" voIpProt.SIP.outboundProxy.address="myserver" voIpProt.SIP.outboundProxy.port="1000" attendant.resourceList.1.address="01" attendant.resourceList.2.address="02" attendant.resourceList.1.label="Park 01" attendant.resourceList.2.label="Park 02" attendant.resourceList.1.type="automata" attendant.resourceList.2.type="automata" 
 attendant.resourceList.3.address="45" attendant.resourceList.3.label="Max"  attendant.resourceList.3.type="normal"
msg.mwi.1.callBack="*86" msg.mwi.1.callBackMode="contact" msg.mwi.2.callBackMode="contact" msg.mwi.3.callBackMode="disabled" ptt.pageMode.group.2.available="0" ptt.pageMode.group.24.available="0" ptt.pageMode.group.25.available="0" ptt.pageMode.group.1.label="pageAll" reg.1.address="46" reg.1.auth.password="phonepass" reg.1.auth.userId="46" reg.1.displayName="Arvin 46" reg.1.label="Arvin 46" reg.1.lineKeys="2" voIpProt.server.1.address="myserver" voIpProt.server.2.address="myserver" voIpProt.server.1.port="5060" voIpProt.server.2.port="5060" voIpProt.SIP.alertInfo.1.class="ringAutoAnswer" voIpProt.SIP.alertInfo.2.class="autoAnswer" voIpProt.SIP.alertInfo.1.value="Auto Answer" voIpProt.SIP.alertInfo.2.value="answer" reg.1.auth.loginCredentialType="usernameAndPassword"/>
</PHONE_CONFIG>

 

 

 

 

 

 

Message 1 of 3
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
SageMajor
Occasional Contributor

Re: VVX410 not showing park and blf VVX401 show them

I found the problem

 

The 401 requres the line 1 

reg.1.server.1.address to be set. 

I was only using the voIpProt.server

After adding in that line the BLF's and park buttons came up.

View solution in original post

Message 3 of 3
2 REPLIES 2
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: VVX410 not showing park and blf VVX401 show them

Hello @SageMajor ,

 

Welcome back to the Poly Community.

The easiest to understand if you are having a configuration issue is to export the configuration and use Notepad++ plug in to compare the two.

 

  • Utilities > Phone Backup & Restore > Phone Backup > Phone Backup

 

The next step would be some form of logging and or check existing FAQ posts.

 

Nov 4, 2011 Question: How can I set up a Busy Lamp Field / BLF with a Digium Asterisk SIP Server?

Resolution: Please check => here <=

 

Jan 19, 2012 Question: How to troubleshoot Polycom VoIP related Issues?

Resolution: Please check => here <=

 

Other community volunteers are welcome to comment but if this is getting into support territory I am unable to help as I cannot provide free support via the community.


In order to raise a support ticket, you need to work with your Poly reseller as they may need to do this for you.

End Customers are usually unable to open a ticket directly with Poly support. Available End User Poly services offerings are detailed here

If this is some sort of an Internet discounter providing your MAC address or your Poly devices serial will enable us to look up who would be able to support you. This may not be who you purchased the Poly device from.

If the unit is no longer within the warranty please be prepared to Pay Per Incident / PPI. This is all outlined in detail here


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 3
SageMajor
Occasional Contributor

Re: VVX410 not showing park and blf VVX401 show them

I found the problem

 

The 401 requres the line 1 

reg.1.server.1.address to be set. 

I was only using the voIpProt.server

After adding in that line the BLF's and park buttons came up.

View solution in original post

Message 3 of 3