Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

VVX500 - Doesn't work with tone activated auto-attendants

Highlighted
Occasional Contributor

VVX500 - Doesn't work with tone activated auto-attendants

When I'm on a call using any of my company's VVX500's, auto-attendants (some or all) do not respond to the key presses. Basically, I can't call any large company from the VVX500.

 

Most of our users are on softphones and they do not have any issues.

 

I tried calling my cell phone so I could listen to the key presses. There seems to be a studder before the regular tone plays. I think this is causing the problem.

 

Any suggestions?

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: VVX500 - Doesn't work with tone activated auto-attendants

Hello Quarfie,

welcome back to the Polycom Community.

The community's VoIP => FAQ <= contains this post here:

 

Oct 7, 2011 Question: Phone unable to send DTMF to an IVR system or how to troubleshoot DTMF issues

Resolution: Please check => here <=

 

and also

 

Jan 19, 2012 Question: How to troubleshoot Polycom VoIP related Issues?

Resolution: Please check => here <=

 

A simple comparison between the SIP traffic of your soft clients and the phone should help you to identify the issue.


Please ensure to provide some feedback on your old post if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2