Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

VVX600 with Polycom VVX Expansion stuck in boot screen

a.onderwater
Advisor

VVX600 with Polycom VVX Expansion stuck in boot screen

Strange problem here.

 

2x VVX600 phones with Polycom VVX color Expansion module. Software UC 5.1.3.1675, Bootrom 5.3.3.1580. The problem is that the module don't bootup, it stucks with the Polycom logo en don't switch to the blank screen. Also after a factory reset of the phone the expansion module won't startup.

 

Tried the expansion module on another phone on another location, everything is working fine. 

 

What could be the problem??

Power of the POE switch to low??

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: VVX600 with Polycom VVX Expansion stuck in boot screen

Hello a.onderwater,

welcome back to the Polycom Community.

When you swapped the Expansion module from the non working phone to the working phone did you use the same cable that connects the phone and the expansion module ?

 

Do you get any logs uploaded as they should show the expansion module initializing.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2