Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

XML Browser Bug ?

SOLVED
Advisor

XML Browser Bug ?

Hello,

 

We are using firmware 4.0.2.11307 and are experiencing mini-browser crashes triggering the reboot of the phone

when using forms with input processing.

 

Please find attached :

- the XML(html) mini browser script : it crashes when hitting "submit", it does not process the second script which should be triggered after the submit

- the log mentioning some sort of backtrace for the tech support

 

Is there another place to submit bug reports ?

 

Damien

Message 1 of 4
3 REPLIES 3
Polycom Employee & Community Manager

Re: XML Browser Bug ?

Hello Damien,

If I recall correctly we currently have an issue with the Microbrowser and submitting forms / using the navigation buttons.

 

The correct way, as described in the FAQ, is to raise this via your Polycom reseller to bring it to the attention of Polycom Support in your Region.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 4
Highlighted
Advisor

Re: XML Browser Bug ?

Hello Steffen,

 

Thanks for the answer... The problem is that distributors in our region are really inefficient... :-)

 

But I have contacted the belgian channel manager about another issue (lack of reactivity), we'll see and I'll keep you informed.

 

Thanks for the feedback,

 

Damien

Message 3 of 4
Polycom Employee & Community Manager

Re: XML Browser Bug ?

Hello Damnien,

 

I am unsure if you have raised this already but the new upcoming UCS 4.0.3 contains a fix for this.

 

Using another posters example HTML file against the software version no longer reboots the phone.

 

This will be released shortly and I will announce the public availability within the community.

 

Best regards

 

Steffen Baier




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 4 of 4