Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

soundstation ip 4000

Highlighted
Occasional Visitor

soundstation ip 4000

hi,

i have here 4 ip 4000, 4 ip 6000 and 3 ip 7000 soundstations running happily together autoprovisioned on an asterisk 1.5 pbx. yesterday 3 of the ip 4000 started continuously rebooting with 'error, application is not present'.

any help is welcome :)

 

Message 1 of 3
2 REPLIES 2
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: soundstation ip 4000

Hello blahfusefatz,

 

welcome to the Polycom Community.

 

We kindly advise all users to use the FAQ and/or the Forum Search Facility and to post in the correct Forum.

 

It seems you SSIP4000 was reset to Factory and this wipes the Application (SIP) and therefore needs to be re-provisioned from a Provisioning Server containing a compatible SIP Software for the SSIP4000 (latest 3.1.7)

 

Best Regards

 

Steffen Baier

 

Polycom Global Services

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 3
Highlighted
Occasional Advisor

Re: soundstation ip 4000

I attached a document that will walk you through imaging the phone.

A+ Net+ CVE APSS ACSS RSACSP CTS