Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

vvx500 stopped working, no DHCP found

zak61107
Occasional Visitor

vvx500 stopped working, no DHCP found

I have used a VVX500 for over a year without problems.  On Friday the system stopped having sound in nor out, but I could hear the phone ring inbound and outbound.  However, as soon as either end would answer, the line would go dead.  During this time I could see my menu of extensions from my home office, so there was connectivity.  Charter/Spectrum told me to switch my router (from the NetGear) to a new unit.  (currently have a Sagemcom router hooked up.)  But now I cannot even pull up my menu from my home office.  There is NO connectivity.  No DHCP is found.  Help!??!?

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: vvx500 stopped working, no DHCP found

Hello @zak61107,

welcome to the Polycom Community.

This is a Network issue so please work with your network provider and ensure that the router being used has a DHCP Server capability.

 

Also restart the phone after changing the router.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2