Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

VVX411 SfB. Error : application not present

Sisob
Frequent Advisor

VVX411 SfB. Error : application not present

Hello,

 

I just plugged in the VVX411 SfB and it started download sip.Id. When downloading at 75% then i saw menu downloading the application, when 100% (i can see from tftp application), it restarted and start downloading sip.Id. At the end the message : Error : application not present.

It occurrs all the time.

 

Need advise for this matter.

 

Regards,
Sinjo

 

 

Message 1 of 3
2 REPLIES 2
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: VVX411 SfB. Error : application not present

Hello @Sisob,

welcome back to the Polycom Community.

The community's VoIP FAQ contains this post here:

 

Sep 27, 2012 QuestionI get the message “Error application not present / found” on my phones screen

Resolution: Please check => here <=


Please ensure you always check the community FAQ and/or utilize the community search before posting any new topics or follow up post’s.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 3
Sisob
Frequent Advisor

Re: VVX411 SfB. Error : application not present

Hi Steffen,


Sorry just reply. The problem was solved. If i used firmware single file, it will acused that error. So, i use the split file and was ok.

 

Thank you.

 

Regards,
Sinjo

Message 3 of 3