Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

SoundPoint IP 335 "Initializing Network"

Highlighted
Occasional Visitor

SoundPoint IP 335 "Initializing Network"

PolyCom unit Soundpoint IP 335 disconnected (seemingly without reason) from the internet link. When searching diagnostics > warnings, we see the warning "DHCP failed." The display and sound seem to be working just fine. There is no dial-tone, and the display reads "Initializing Network." We have rebooted the phone several times and tried different cables and ports, to no avail.

 

Happy to receive any suggestions or advice!

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: SoundPoint IP 335 "Initializing Network"

Hello @Six Rivers DRC ,

 

Welcome to the Poly Community.

Both the communities Must Read First and the FAQ reference the basic minimum information a new or follow up post should contain.

This ensures the questions having to be asked are limited and any new or follow up post contains the right amount of details to ensure any voluntary participant within the community does not spend additional time chasing basic information.

As a reminder the basic information asked for:

UC Software 4.0.0 or later via the Web Interface Utilities > Phone Backup & Restore > Phone Backup > Phone Backup. Please rename into .TXT or Zip the file to attach.
Since UC Software 5.9.0 simply provide this via the Web Interface Diagnostics > Download Support Information Package

  • If possible provide a Log and either attach them or use the Code Tag.Consult the Troubleshooting Section found within the FAQ if applicable
  • If possible provide the MAC Address or Serial of the device
  • Provide details for example if the issue is a day 1 issue or only happened after an upgrade or any other relevant details
  • For questions around Support please check here

Whilst providing some of these details may not directly impact any possible answer the community can provide, it does enable Poly to have an overview of the current software used. In addition, providing all details at the same time allows us to check logs or look up potential support partners if an issue needs to come into support. It also enables us to verify the entitlement for using features.

 

Not knowing anything about the history of the device aka if this is a day one issue or anything else makes it hard to comment.

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2