Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

SoundStation IP 7000 - 3 constant red lights and not booting!

Occasional Visitor

SoundStation IP 7000 - 3 constant red lights and not booting!

Hi,

 

The SoundStatinon IP 7000 has decided not to power up! It gives off the green LED on all 3 corners when the RJ45 and cable to HDX is connected with the device screen flash for a second or two and then turns off with all 3 LEDs remaining red thereafter. The HDX system is fine but it's just the Polycom IP 7000 device that's playing up!

 

Is there a fix to this? Help!

 

Thanks,

 

Shabbir

Message 1 of 4
3 REPLIES 3
Polycom Employee & Community Manager

Re: SoundStation IP 7000 - 3 constant red lights and not booting!

Hello Shabbir,

welcome to the Polycom Community.

This sounds like a defective unit and will require an RMA via your Polycom reseller.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 4
Occasional Visitor

Re: SoundStation IP 7000 - 3 constant red lights and not booting!

I am now having the same issue, did you ever find a resolution.

Message 3 of 4
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: SoundStation IP 7000 - 3 constant red lights and not booting!

Hello @Samer Sultan,

welcome to the Polycom Community.

Same reply as to the original post or given => here <=

 

Once the unit only shows the Polycom Logo and the three LED's its defective and cannot be recovered by an end user.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Tags (4)
Message 4 of 4