cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Visual+ FACTORY reset - HELP!

SOLVED
Occasional Advisor

Visual+ FACTORY reset - HELP!

I read the posts here but I cant seem to factory reset my Visual+

 

The problem started (this is first install) when it would briefly grab an IP, then back to some 172.xx IP address.  I tried using USB config to set the IP.. it says it has an IP but now I cant get into the web interface.

 

I just want to start over to pair it to my Trio 8800

 

SfB 2015

Trio 8800

UC 5.4.5

 

Any help appreciated.

Message 1 of 2
1 REPLY
Polycom Employee & Community Manager

Re: Visual+ FACTORY reset - HELP!

Hello KeithT,

welcome back to the Polycom Community.

 

You state you read "the posts" but fail to mention if these posts are the FAQ on how to reset the Visual+

The community's VoIP FAQ contains this post here:

Oct 10, 2011 Question: How can I reset / Factory default my Phones configuration?

Resolution: Please check => here <=

 

The 2nd post explains in detail how to factory reset the Visual+ and once factory reset you do normally not need to change any configuration on the Visual+ (apart if you want to manually set an IP which is explained => here <=)


Please ensure you always check the community FAQ and/or utilize the community search before posting any new topics or follow up post’s.

 

The next step if the above still fails is to open a ticket.


In order to raise a support ticket you need to work with your Polycom reseller as they need to do this for you.

If this is some sort of an Internet discounter please post either your phone's MAC address or your Polycom devices serial so I can look up who would be able to support you. This may not be who you purchased the Polycom device from.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 2